Rólunk

  • Bár fiatal cég vagyunk, nem ma kezdtük. Mielőtt saját vállalkozásba kezdtünk volna, mindannyian hosszú éveken át dolgoztunk a pelletiparban.
  • Saját hálózatot építettünk ki, hogy a lehető legjobb minőségű nyersanyagot tudjuk beszerezni.
  • Üzemünk a legmodernebb német gépekkel van felszerelve, a legújabb technológiával.
  • Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk gyártott pellet termékek megfelelnek a legmagasabb szakmai követelményeknek
  • Cégünk nagy erőfeszítéseket tesz munkatársaink szakmai fejlődésének és anyagi jutalmazásának elősegítésére. Ennek érdekében folyamatos képzést biztosítunk számukra.
  • Cégünk folyamatosan beszerzi a legmodernebb gépeket és alkalmazza a legújabb fejlesztéseket és technológiákat. A külföldi szakirodalom folyamatos figyelemmel kísérésével lépést tudunk tartani a világ újdonságaival. Ezeket ügyfeleink igényeihez igazítjuk, és a gyakorlatban megfelelő módon teszteljük és alkalmazzuk.

Filozófiánk

Célunk, hogy innovatív, környezetbarát és vezető technológiák alkalmazásával a legmagasabb szakmai követelményeknek megfelelő pelletet állítsunk elő. Pelletjeink olyan hozzáadott értéket képviselő megoldások, amelyek támogatják ügyfeleink versenyképességét és sikerét, továbbá költséghatékonyságukkal hozzájárulnak a hatékony üzleti működéshez.

Céljainkat az ügyfélközpontúság, a hosszú távú kapcsolatok kiépítése, a minőség- és környezettudatosság, valamint a folyamatos fejlesztés elvei alapján követjük és érjük el.

ENERIUS s.r.o.
Meštianska 3021, 945 01 Komárno, Slovakia