Termékeink

Agripellet

Az agripellet több néven ismert, használják az agri-pellet, agropellet, agro-pellet, a biopellet és néha a tüzipellet kifejezést is. A földgázhoz, tartályos gázhoz és egyéb drága energiahordozóhoz képest, de a fapellet-tüzeléshez viszonyítva is lényegesen olcsóbb fűtési alternatíva. Mezőgazdasági cégek és mezőgazdasági alapanyagokat feldolgozó ipari vállalatok melléktermékeiből készülnek.

Szalmapellet

Kifejezetten lovak, baromfik, szarvasmarhák és sertések számára tervezett, gondosan válogatott búza- és rozsszalmából készül. Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz (100%-ban bio és természetes). A gyártáshoz felhasznált szalmát speciális védőfólia alatt tartja a gyártó a felhasználásig. Ennek köszönhető, hogy a gyártáshoz használt alapanyag száraz és biztonságos az állatok számára.

Napraforgóhéj pellet

A fapellet mellett a napraforgómag héjából készült pellet is kiváló fűtőanyag, ezért egyre inkább növekszik a népszerűsége. Az ára sokkal kedvezőbb, mint a fapelleté, viszont a fűtőértéke magasabb! Fenntartható, megújuló energiaforrás, mert az amúgy is mezőgazdasági hulladékként jelentkező napraforgómaghéj újrafelhasználásával készül. 

ENERIUS s.r.o.
Meštianska 3021, 945 01 Komárno, Slovakia

ENERIUS s.r.o.
Meštianska 3021, 945 01 Komárno, Slovakia